Wie wij zijn,

Deurassistent is een verkoopkanaal geleid door de gebroeders Andre en Wim Nijhof. Deze site maakt onderdeel uit van Nijhofbouwtechniek. Gespecialiseerd in de automatische raam en deur techniek.

Opgericht in 2006 met als doel landelijke distributie van producten en levering van diensten aan kundige partners.

Binnen ons bedrijf hebben we onze ruim opgedane kennis en ervaringen betreffende de raam en deurtechniek gebundeld. Wim vanuit de adviserende en verkopende kant. Andre vanuit de adviserende kant aangevuld met de vele uitgevoerde montageopdrachten. Aangezien de techniek niet stilstaat werken wij dagelijks aan het onderhouden en uitbreiden van onze kennis

Hierdoor zijn wij goed in staat om onze klanten passende en kwalitatieve maar ook hoogwaardige producten en diensten aan te bieden. Daarbij worden wij ondersteund door onze kundige en gemotiveerde binnen en buitendienst medewerkers.

Een klein deel van onze producten vindt u op deze site. Onze diensten worden aangeboden in verschillende vormen. Hierbij speelt maatwerk een belangrijke rol. Letterlijk en figuurlijk. Van telefonische ondersteuning of scholing op de zaak, tot hulp bij montage of volledige montage.

Daarbij is ons uitgangspunt om elkaar te versterken waarbij respect naar elkaar en uiteraard ook naar uw klanten een vanzelfsprekendheid is. Kwaliteit is leidend waardoor wij u soms moeten teleurstellen als wij geen heil zien in een gekozen oplossing.

Wij zijn van mening dat we alleen gezamenlijk de markt goed en passend kunnen bedienen.

Graag komen wij met u in contact om te kijken waar de mogelijkheden liggen om te werken aan een gezonde en opbouwende zakelijke relatie.

Graag zien wij uw zeer gewaardeerde reactie met belangstelling tegemoet.

Tijdslijn:

Wim Nijhof

1990-2003 Groothandel verkoper/vertegenwoordiger van ijzerwaren, hang en sluitwerk.

2004-2012 Accountmanager automatische deuren NL.

2012/2014 Areamanager automatische deuren Benelux.

2015-heden Vennoot binnen Nijhofbouwtechniek v.o.f..

Andre Nijhof

1988-1996 Timmerman.

1997-2005 Uitvoerder.

2006-2014 Eigenaar Nijhofbouwtechniek.

2015-heden Vennoot binnen Nijhofbouwtechniek v.o.f..


/>

Velden met een * zijn verplicht.