CIVIK Binnendeuren tot 80 Kg

CIVIK Binnendeuren tot 80 Kg

Ditec CIVIK is de automatische schuifdeuraandrijving voor een of twee vleugelige binnendeuren veelzijdig en eenvoudig te installeren.

Ditec CIVIK automation featundres extremely compact sizes (both width and height) and a trendy silver (EURAS C0) finish.

Gezien zijn slanke vormgeving is het een ideale oplossing in moderne omgevingen, ook perfect te combinere met vol glazen deuren (ook deze kunnen wij laten toeleveren)

Veelzijdig

Ditec CIVIK aandrijving is nagenoeg stil en licht, simpel en veelzijdig. Toe te passen met aluminium geraamde deuren, hout of volledig glas, wat dakzij de gestijlde punthouders een elegante uitstraling geeft

Ditec CIVIK aandrijving is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en met een uitgebreide reeks aan accessoires uit te breiden. Zowel in de modus "Low energy" als "full power" in te stellen. (in deze laatste stand zal de automaat zowel tijdens het openen, als het sluiten met sensoren conform EN16005 bewaakt moeten worden.

Ditec CIVIK aandrijving is een Energy Saving aandrijving, dankzij de nieuwe generatiebesturing is het stroomverbruik zowel tijdens het gebruik als in de stanby modus minimaal.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Loading ...Load More ...
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst